Pozwolimy sobie przedstawić Panu ofertę na zakup SERA KRÓLEWSKIEGO. Jest to produkt mocno zakorzeniony na rynku, a marka jest rozpoznawana przez szerokie grono konsumentów, zarówno krajowych, jak i zagranicznych. Ser królewski był wielokrotnie nagradzany za najwyższą jakość oraz walory smakowe.
1. Nazwa: SER KRÓLEWSKI
2. Wygląd i kształt: blok prostokątny o bokach prostych lub lekko zaokrąglonych.
3. Konsystencja: miąższ w miarę miękki, elastyczny, jednolity w całej masie.
4. Barwa: żółta, jednolita w całej masie.
5. Smak i zapach: delikatny, łagodny, lekko kwaśny, lekko pikantny.
6. Oczkowanie: oczka okrągłe i owalne do wielkości czereśni, przy brzegach nieco mniejsze.
7. Zawartość tłuszczu: 45%
8. Opakowanie jednostkowe: blok ok. 3,7 kg, opakowanie zbiorcze: karton 15,5 kg; paleta ok. 600 kg,
9. Data minimalnej trwałości: 4 miesiące od daty produkcji
10. Oznaczenie wyrobu gotowego: ser twardy dojrzewający typu szwajcarsko-holenderskiego (ementaler).
11. Ser królewski rozpowszechniony jest w całej Polsce, jak poza granicami kraju (U.S.A, Czechy, Ukraina, Izrael).
Powyższy produkt dostępny jest również w postaci paczkowanej. Ser królewski jest porcjowany na kostki o wielkości średnio 0,35 kg (opakowanie zbiorcze: 6 kg karton) i zapakowany w estetyczną folię. W przypadku tego produktu termin przydatności do spożycia wynosi 2 miesiące.